Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- Παράρτημα 8ου Νηπιαγωγείου (Πράσινο Νηπιαγωγείο)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Νηπιαγωγείο μας, το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι μας
<<ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ>>
 σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καστρίου.

Στόχος μας ήταν να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με τους γονείς και τα παιδάκια μας με χριστουγεννιάτικη διάθεση, να πειραματιστούμε με διάφορα υλικά της φύσης και να φτιάξουμε με αυτά ανέξοδες και οικολογικές κατασκευές για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. 

Από καιρό οι γονείς φρόντισαν  να αποξηράνουν διάφορα φύλλα και να μαζέψουν καρπούς και κλαδάκια,ώστε να έχουμε αρκετά υλικά στη διάθεσή μας.Και η ομάδα του ΚΠΕ Καστρίου μας έφερε πολύτιμα υλικά από τα δάση της περιοχής.


Τα παιδιά και οι κυρίες είχαν φροντίσει για τα κεράσματα της βραδιάς, έχοντας φτιάξει από την προηγούμενη μέρα κουραμπιεδάκια!

Ώρα 17:30 και σιγά σιγά αρχίζουν να φτάνουν οι γονείς με τα παιδάκια τους.Επιλέγουμε τα υλικά μαςκαι .....αρχίζει η δουλειά!!

Παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες και γιαγιάδες με χριστουγεννιάτικη διάθεση και φαντασία δημιουργούμε μόμπιλε με κλαδάκια και συνθέσεις σε φλοιό δέντρων με φυσικό υλικό.


Δείτε τι όμορφες ιδέες είχαμε...


Περήφανοι για τις δημιουργίες μας φωτογραφιζόμαστε με αυτές. 


Φύγαμε όλοι χαμογελαστοί έχοντας περάσει ένα όμορφο και δημιουργικό βράδυ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τις μαμάδες εκείνες που έμειναν και μας βοήθησαν να τακτοποιήσουμε τις αίθουσες του Νηπιαγωγείου, ώστε να τις βρούμε το πρωί έτοιμες!!!


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ 
ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!!

2 σχόλια: